معمای توقف 10 نماد فرابورسی

ساخت وبلاگ

صفحه بورس: اداره نظارت بر ناشران فرابورسی جدیدترین وضعیت نمادهای متوقف بیش از هفت روز سال جدید را در تاریخ دوم اردیبهشت‌ماه سال‌جاری به همراه دلایل توقف و اقدامات لازم برای بازگشایی اعلام کرد. به گزارش کدال تا دوم اردیبهشت‌ماه سال جدید 10 نماد در بازار فرابورس متوقف هستند. یادآور می‌شود از 10 نماد متوقف در بازار فرابورس، چهار نماد متعلق به بانک‌هاست. 
«وزمین»
بر اساس این گزارش بانک ایران زمین قدیمی‌ترین نماد متوقف فرابورسی است. این بانک با نماد «وزمین» از تاریخ 28 ادیبهشت‌ماه سال 94 به دلیل عدم رفع مبانی عدم اظهارنظر حسابرس نسبت به صورت‌های مالی سال 93 و 94 متوقف است. در حالی بیش از یک‌سال از توقف این نماد بانکی می‌گذرد که شرکت برای بازگشایی نماد باید دو اطلاعیه را در کدال منتشر کند که با وجود پیگیری‌های مکرر تاکنون این اتفاق نیفتاده است. 
«دی»
دومین بانک متوقف فرابورس بانک دی است. این بانک از تاریخ 29 تیرماه سال گذشته به دلیل برگزاری مجمع عمومی عادی سالانه و مجمع عادی به طور فوق‌العاده متوقف شده است. بنا به اعلام اداره نظارت بر ناشران فرابورسی با وجود پیگیری‌ها بانک دی هنوز اطلاعات لازم را ارائه نکرده است. 
«وگردش»
این گزارش حاکی است بانک گردشگری سومین بانک متوقف فرابورسی است. این بانک در تاریخ 25مرداد‌ماه سال گذشته به دلیل تعدیل سود هر سهم بنا به اعلام شرکت، متوقف شده و تا امروز نیز غیرفعال است. با وجود پیگیری‌های مکرر مسوولان این بانک هنوز اطلاعات مورد نیاز را ارائه نکرده است. 
«سمایه»
بانک سرمایه چهارمین نماد بانکی متوقف در بازار فرابورس است. این بانک در تاریخ سوم آبان‌ماه سال گذشته به دلیل عدم ارائه اطلاعات متوقف شده است. این شرکت برای بازگشایی باید هفت اطلاعیه شفاف‌سازی منتشر کند. 
«کشرق»
صنعتی معدنی شمال‌شرق شاهرود نیز دیگر شرکتی است که نمادش از تاریخ 22 آذرماه سال گذشته به دلیل تغییر با اهمیت در سود هر سهم سال مالی 95 در بازار فرابورس متوقف شد. این شرکت برای بازگشایی نماد باید دو اطلاعیه منتشر کند که با وجود پیگیری‌های مکرر هنوز این اطلاعات ارائه نشده است. 
«شلیا»
شرکت مواد ویژه لیا دیگر نماد متوقف بازار فرابورس است که در تاریخ 5 بهمن‌ماه سال گذشته غیرفعال شده است. علت توقف این نماد ابهام درخصوص اطلاعات شرکت است. 
«فولای»
شرکت فولاد آلیاژی یزد نیز با نماد «فولای» در روز 12 بهمن‌ماه سال گذشته به دلیل تعدیل سود هر سهم سال مالی 95 به موجب اعلام شرکت متوقف شد. شرکت برای بازگشایی باید اطلاعات پیش‌بینی سود هر سهم سال مالی 96 (حسابرسی‌شده) و توضیحات شفاف‌کننده در جهت رفع ابهامات موجود را ارائه کند که تاکنون با وجود پیگیری‌های به عمل آمده این اتفاق نیفتاده است. 
«میهن»
بیمه میهن نیز دیگر نماد متوقف فرابورسی است که با نماد «میهن» در تاریخ 12 بهمن‌ماه سال گذشته به دلیل تعدیل سود هر سهم سال مالی 95 به موجب اعلام شرکت متوقف شده است. شرکت برای بازگشایی نماد باید دو شفاف‌سازی انجام دهد. 
«وکوثر»
اعتباری کوثر مرکزی دیگر نماد متوقف بازار فرابورس است که در تاریخ 25 بهمن‌ماه به دلیل ابهام در ارائه اطلاعات غیرفعال شد. این نماد برای بازگشت به تابلو باید اولین پیش‌بینی سود هر سهم سال مالی 96 را ارائه کند. 
«بساما»
بیمه سامان جدیدترین نماد متوقف فرابورسی است که در پنج فروردین‌ماه سال‌جاری به دلیل تعدیل سود هر سهم سال مالی 95 به موجب اعلام شرکت متوقف شده است. شرکت برای بازگشایی نماد باید اطلاعات تعدیل شده عملکرد سال مالی 95 و 96 را به همراه توضیحات شفاف‌کننده، ارائه کند. این گزارش حاکی است در مجموع 10 نماد در بازار فرابورس غیرفعال است و مسوولان برای دریافت اطلاعات و بازگشایی آنها تلاش می‌کنند که پنج نماد متعلق به بانک‌ها و یک موسسه مالی و دو نماد متعلق به بیمه‌هاست. 
درجه‌بندی مشاوران پذیرش 
از سویی دیگر، معاون پذیرش و ناشران فرابورس از درجه‌بندی مشاوران پذیرش فرابورس طی هشت سال فعالیت این رکن بازار سرمایه از خبر داد و این اقدام را در راستای ارزیابی عملکرد و فعالیت این شرکت‌ها بر اساس سه معیار متفاوت دانست. سیدمهدی علم‌الهدی سه معیار مطرح شده در زمینه رتبه‌بندی این شرکت‌ها را شامل تعداد شرکت‌های مطرح شده در هیات پذیرش، تعداد شرکت‌های پذیرفته شده و تعداد شرکت‌های عرضه یا گشایش نماد شده در بازار اول، دوم و بازار شرکت‌های کوچک و متوسط عنوان کرد. به گفته معاون پذیرش و ناشران فرابورس، درجه‌بندی اولیه مشاوران پذیرش بر اساس عملکرد هشت سال گذشته یعنی سال‌های 88 تا 95 بوده و از این پس درجه‌بندی صرفا بر اساس عملکرد سالانه روی سایت فرابورس ایران منتشر خواهد شد. علم‌الهدی هدف از ارائه این درجه‌بندی را ارزیابی عملکرد مشاوران پذیرش اعلام و عنوان کرد: در خصوص این درجه‌بندی فرض شده مشاور پذیرش و مشاور عرضه برای هر شرکت متقاضی پذیرش یکی بوده است و در صورتی که مشاور پذیرش با مشاور عرضه یکی نباشد، امتیاز تعداد شرکت‌های عرضه یا گشایش نماد شده به مشاور پذیرش تعلق خواهد گرفت. بنابراین شرکت‌های مشاور سرمایه‌گذاری و تامین سرمایه که دارای مجوز عرضه نیستند از امتیاز تعداد شرکت‌های عرضه یا گشایش نماد شده نیز برخوردار شده‌اند.

+ نوشته شده در  یکشنبه سوم اردیبهشت ۱۳۹۶ساعت 13:5  توسط جوزقی  | 
نور خورشید و رازهای سلامت که احتمالا نمی دانیم!...
ما را در سایت نور خورشید و رازهای سلامت که احتمالا نمی دانیم! دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : parham84 بازدید : 112 تاريخ : دوشنبه 19 تير 1396 ساعت: 3:17